På ski med børn – Tag børnene med på skiferie

Skiferie

På ski med børn – Tag børnene med på skiferie

Det er skønt at være på skiferie med hele familien, og for børn er en skiferie som regel en fantastisk oplevelse. Når I tager på skiferie med jeres børn, giver I dem nemlig mulighed for at deltage i en lang række fælles aktiviteter i sneen, som giver røde kinder og minder for livet. Der findes adskillige børnevenlige destinationer for skiferie i blandt andet Østrig, som har fokus på familieskiferie. Derfor er selv de helt små børn ingen undskyldning for at blive hjemme, for der er masser af aktiviteter for børn og voksne i alle aldre. Læs med her, og bliv klogere på skiferier i børnehøjde.

En dejlig skiferie for børn forudsætter, at både hotel og skisportssted velkommer og henvender sig til børn i alle aldersgrupper. Det giver nemlig gode muligheder for, at børnene kan stifte bekendtskab med skisporten, samtidig med, at de har det sjovt og skaber uforglemmelige ferieminder. For mange børnefamilier giver skiferien en unik mulighed for at tilbringe tid sammen i familien, deltage i sjove aktiviteter og tage på sneeventyr. Uanset, om I foretrækker at tage på skiferie alene eller sammen med andre familier, giver en skiferie gode muligheder for, at børnene stifter nye bekendtskaber i deres skiskole.

Vælg den rigtige destination til jeres skiferie

Vælger I at tage på skiferie med jeres børn, bør I naturligvis sørge for at sætte deres behov i centrum. Derfor er det en fordel at vælge et børnevenligt skiområde, hvor I har mulighed for at bo tæt på mange grønne og blå pister. De børnevenlige skisportssteder findes adskillige steder i Europa, og særligt i landene Norge, Sverige, Italien og Østrig er der gode chancer for at finde børnevenlige vinterdestinationer. Mens skisportsstederne Trysil og Hafjell i Norge og Sälen og Isaberg i Sverige er populære skisportssteder for mange børnefamilier, der søger nordpå, er Livigno i Italien og Wagrain i Østrig gode bud på børnevenlige skisportssteder i Alperne.

Flere danske skirejsebureauer tilbyder skiferier med særligt fokus på børnevenlighed på en række af de populære destinationer. For eksempel kan I med Højmark Rejser tage jeres børn med på skiferie, og dermed give dem den bedst mulige skistart med magiske vinteroplevelser, der tilgodeser hele familien. Højmarks børnevenlige destinationer er ideelle for småbørnsfamilier, der har brug for sne, hygge og familietid i de helt rette rammer. Går årets skiferie med børnene til Østrig, hjælper Højmark med at sammensætte den helt rigtige børneferie til jer, hvilket blandt andet indebærer et børnevenligt hotel, en dansk skiskole med dansktalende instruktører, og masser af sjove aktiviteter hver dag for hele familien.

Skiferie med skiskole til børnene

En skiskole kan være en stor fordel for jeres børn, hvis I gerne vil give dem en god start på skiløbet. På en skiskole modtager børnene nemlig kvalificeret undervisning af en rutineret skiguide, som hurtigt kan lære dem den rigtige teknik. Denne investering er godt givet ud, da børnene således får mere ud af deres skiferier fremover. Med børnene på skiskole har I som forældre desuden mulighed for at få et par timer alene på ski, hvor I har mulighed for at prøve pister, som børnene ikke er klar til endnu. På den måde behøver en skiferie med børn ikke at betyde begrænsninger for forældrenes skiløb. Tværtimod giver de børnevenlige skisportssteder mulighed for at opleve det bedste af begge verdener. Hele familien er sikret en aktiv ferie fyldt med hyggelige stunder, hvor I kan samles om en fælles hobby. Det giver både børn og voksne mulighed for at prøve kræfter med en ny sportsgren, og samtidig nyde ferien i hyggelige og afslappede omgivelser. Kort fortalt er skiferie med børn i for eksempel Østrig en sikker vinder, hvis I er på udkig efter en aktiv og sjov vinterferie.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *