Danskerne er vilde med at rejse!

Danskerne er vilde med at rejse!

De fleste danskere kan nok nikke genkendende til udsagnet, at rejse er at leve og flere danskere end nogensinde rejser på ferie. Vejret er hjemme i Danmark er kedeligt, om sommeren er der ikke specielt varmt og den danske vinter byder ikke på meget sne og hvid jul, men snarere sjap og regnvejr.

Danskerne er således særdeles begejstrede for at bevæge sig uden for landets grænser, hvad end det er for at nyde den højere temperatur om sommeren i Alanya, eller stå på ski i de franske Alper, eller blot en tur til Gran Canaria, hvor der er varmt året rundt.

Denne artikel vil give dig inspiration til din næste ferie, og vi vil give vores bud på tre af danskernes ferie favoritter.

1. Solferie i Tyrkiet med høje temperature

Tyrkiet har længe været en populær rejsedestination for danskerne, når ferien skal bestå af sol og varme. Det mest populære rejsemål i Tyrkiet for de danske rejsende er Alanya. Alanya er en by som oser af ferie og turister, de fleste af de mennesker man møder i Alanya er også turister. Alanya har i mange år været en populært blandt danskere, og en af grundende hertil er, at man får en utrolig meget ”value for money” i Alanya, du  kan få 4-5 stjernet hoteller til en pris mellem 3000-5000 alt afhængig af sæsonen. De fleste hoteller i og udenfor Alanya er ny istandsatte, og de fleste hoteller tilbyder ligeledes en international buffet med noget for en hver smag. En anden god grund til folk rejser til  Alanya er, på grund af deres gode vejr, hvilke gør Alanta til  det perfekte sted at arbejde på sin kulør, da solen nærmest altid skinner i Alanya, og temperaturen i perioder kan blive utroligt høj.

2. Badeferie på Gran Canaria året rundt

En anden destination blandt danskernes favoritdestinationer er Gran Canaria, der er en del af de kanariske øer, er et ferieparadis og besøges hvert år af flere tusinde danskere. Gran Canaria er en ferie ø, der byder på et hav af flotte strande, og det lækreste vand til en forfriskende dukkert. Det er ikke uden grund, at mange danskere har Gran Canaria som deres foretrukne feriemål, da klimaet stort set er konstant året rundt på Gran Canaria, hvilke gør folk også rejser til øen om vinteren for at få sol og varme. Las Palmas og Puerto Rico er to af de helt store hits blandt danskerne. Øen har noget for en hver smag, hvad end man vil dase på strandet, nyde den smukke natur, eller genoplive romantikken med en ægte spansk tapas. Ligeledes har Gran Canaria har ligeledes noget at byde på, uanset om man er ung eller gammel, og er i sandhed et ferieparadis for alle danskere.

3. På ski i de franske Alper

Grundet det danske vejr er danskere særdeles aktive, når det kommer til sommerferie, og rejser til de varmere himmelstrøg, men når det kommer til ferie i vintermånederne, er danskerne også aktive og mange vælger en aktiv ferie på ski. Med det flade terræn der findes i Danmark er der ikke meget at byde på, og det ikke giver ikke noget, stort sus i maven, hvis man besøger den lokale kælkebakke. En af de helt store vindere blandt danskerne som vil på ski, er Val Thorens i Frankrig. Val Thorens er et af de bedste skiområder i hele verdenen, og er velbesøgt at folk fra hele verdenen. Val Thorens har det hele, hvad end man er til lange dage på ski, lange nætter med afterski, eller luksus og afslapning på et af de mange hoteller, Val Thorens har det hele.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *