Bo i Montmartre, når turen går til Paris

Bo i Montmartre, når turen går til Paris

 

 

Går turen til Paris i sommerferien, eller planlægger du en smuttur til byernes by i nærmeste fremtid? Paris er uden tvivl en by alle bør opleve, og hvis du har planer om en tur til den franske hovedstad, kan du godt glæde dig.

 

I Paris kan du nemlig finde det hele – kulinariske oplevelser i verdensklasse, arkitektoniske perler, en fascinerende modekultur og meget, meget mere. Paris er desuden fantastisk at besøge året rundt, fordi vejret ikke afholder dig fra at besøge verdensberømte museer, gå langs Seinen og spise skønne måltider på endnu skønnere fortovscaféer. Paris er dog særligt smuk om sommeren, fordi sollyset sætter en særlig stemning i storbyens gader og stræder.

 

Der er naturligvis en masse planlægning forbundet med at besøge en storby som Paris. Du skal blandt andet gøre dig nogle overvejelser om, hvad du ønsker at opleve og se, når du befinder dig i den franske hovedstad. Det er nemlig ganske simpelt umuligt at nå omkring alle Paris’ attraktioner og seværdigheder på en forlænget weekend eller ferie, hvis du også ønsker at slappe af, nyde storbystemningen og slentre ned langs gaderne. Derfor bør du overveje og undersøge, hvad der skal prioriteres på din tur af seværdigheder, mad, kultur og kunst. Læg evt. en plan for dagene inden afrejse, så du er sikker på at se og opleve det, du drømmer om.

 

Derudover skal du vælge et hotel, hvilket kan være en vanskelig og uoverskuelig opgave, hvis du aldrig har besøgt Paris. Når du er på storbyferie, er det nemlig ikke lige meget, hvilken placering dit hotelværelse har. Du kommer med garanti til at opleve byen til fods noget af tiden, og derfor er det dejligt at være placeret i hjertet af Paris. Men hvad er egentlig byens midte? Og hvilken område er mest autentisk at opholde sig i?

 

Find et hotel i autentiske Montmartre

 

Man må gerne være kritisk, når der skal vælges hotelværelse i Paris. Paris har nemlig en enorm tiltrækningskraft på turister, hvorfor der er et hav af hoteller at vælge imellem i byernes by. Først og fremmest skal du dog vælge, hvilket område, du ønsker at befinde dig i, og her er svaret helt klart, hvis man spørger folk med kærlighed til den franske hovedstad: Du bør bo i Montmartre.

 

For en autentisk og helt i gennem fantastisk tur til Paris, er Montmartre nemlig det smukkeste sted at være placeret. Montmartre-kvarteret er enormt autentisk og forbindes af mange som det gode, gamle Paris på grund af stemningen og arkitekturen i denne bydel. Montmartre er desuden det højeste punkt i Paris, og det er her, du blandt andet kan opleve den formidable Sacre-Coeur kirke. Højden betyder desuden, at du kan se ned over hele byen, hvilket specielt er blændende smukt, når aftentimerne indtræffer og solen går ned over Paris. Derudover byder området på små, hyggelige caféer, snoede gader og en helt særlig stemning, når natten falder på.

 

Montmartre er derfor et fantastisk udgangspunkt for din rejse, hvorfor du bestemt bør finde et hotel i kvarteret. Det kan du blandt andet gøre hos Pariseksperten.dk lige her, hvor hjemmesiden har samlet de skønneste hoteller i byernes by. Hotellerne er nøje udvalgt på baggrund af personlige erfaringer og oplevelser, hvorfor du er sikret høj kvalitet og god service. Du finder desuden hoteller i Montmartre i alle prisklasser og kan tilmed få hjælp til transportløsninger, seværdigheder og meget mere. Hvis du har helt særlige ønsker til dit hotel eller dine oplevelser i Paris, kan Pariseksperten.dk desuden hjælpe dig med at udvælge de rigtige attraktioner og udarbejde et program til din tur i byernes by.

 


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *