3 ting du kan skal lave i Sapa i Vietnam

3 ting du kan skal lave i Sapa i Vietnam

Sapa er en lille by i det nordvestlige Vietnam med smuk natur og gæstfri befolkning. Trekking er uden tvivl nummer 1 aktivitet i Sapa, men der findes også andre gode eventyr du bør opleve, hvis du kommer forbi Sapa. Her er der en liste til inspiration, over ting du bør opleve, hvis du skal rejse til Sapa Vietnam.

Oplev byen til fods

Tag nogle gode sko på og begiv dig ud i Sapa’s gader. Til fods kan du virkelig oplevede, hvad Sapa er, og hvad byen kan tilbyde. Du kan ligge din vej forbi Sapa markedet, Notre Dame katedralen, Cat Cat village og Ham Rong Mountain, som alle ligger indenfor en overskuelig gåtur. Du kan også gå dine helt egne veje, og opleve gemte skatte, og smukke områder. Du styrer helt selv dit tempo, når du er til fods rundt i Sapa.

Besøg det højeste punkt i Vietnam

Den nordlige del af Vietnam er hjem til det højeste punkt i Vietnam, som er bedre kendt som Mount Fansipan. Dette bjerg er 3143 meter højt, og kan være en stor udfordring at bestige for nogle, men når man først står på toppen, er det hele tiden og besværet værd. Det anbefales at du tager en guidede tur op på Mount Fansipal, da der findes eksempler på, hvor folk har besteget bjerget selv, og derfor kommet til skade på bjerget. Der findes en del forskellige guidede ture op på bjerget der kan fås til billige penge, så det er blot vælge en guidede tur der tiltaler dig. En af de mest kendte ture foregår over 2 dage og tilbyder en alt-inklusiv løsning, så du ikke selv skal rundt at finde steder at sove, spise, mv. Når du ankommer til toppen, så vil du blive belønnet med en fantastisk udsigt over byen, og de mange rismarkeder der ligger i området.

Trek Muong Hoa Valley

Muong Hoa Valley er beliggende 10 kilometer fra Sapa, og er et ”must” at opleve, hvis du skal besøge Sapa. Muong Hoa Valley er kendt for at havde en af de mest betagende udsigter, som bl.a. byder på et mægtigt landskab med store flotte rismarkeder. Det kan anbefales at tage dig god tid til at trekke på Muong Hoa Valley, og overnatte en dag eller to i de lokale landsbyer, så du får den fulde oplevelse af Muong Hoa Valley. Hvis du ikke selv er tryg ved, at trekke på Muong Hoa Valley, så findes der guidede ture, du kan bestille hjemmefra.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *