Kan jeg bruge mine streamingtjenester i udlandet?

Kan jeg bruge mine streamingtjenester i udlandet?

Du kan som udgangspunkt ikke bruge dine streamingtjenesterne i andre lande end Danmark og EU, der kan dog også være nogle begrænsninger på streamingtjenesterne, når du ser dem fra et land i EU, der ikke er Danmark. Dette skyldes at, streamingtjenesterne kun køber rettighederne til, at vise serier og film i Danmark, og det er derfor, ikke alt indholdet på streamingtjenesterne du kan, se når du bruger dem i udlandet. De fleste streamingtjenester bruger geo-blokering, hvilke gør du kun kan bruge streamingtjenesterne i Danmark og EU. Der findes dog en måde, hvor du kan tilgå alle dine streamingtjenesterne, ligesom du var hjemme i Danmark. Hvordan det virker, vil vi komme ind på senere i artiklen, men først vil vi starte med, at fortælle hvad en geo-blokering enlig er for noget

Hvad er en geo-blokering og hvordan virker den?

Grunden til du ikke kan se dine streamingtjenester i udlandet, er på grund af dine streamingtjenester har en geo-blokering, der forhindre dig i at bruge dem i lande uden for EU eller begrænse indholdet i EU-lande. En geo-blokering er et stykke kode, der kan se hvor i verdenen, du befinder dig, og kan dermed begrænse din adgang, hvis du er et sted, hvor streamingtjenesterne ikke har rettigheder til at vise deres serier og film. Alt der har en forbindelse til internettet, har en IP-adresse, og denne IP-adresse kan fortælle, hvor i verdenen du befinder dig. Det er denne IP-adresse, der bliver brugt til geo-blokeringen, så streamingtjenesterne kun viser serier og film til de lande de har rettigheder til. Men der findes dog en måde at omgå denne geo-blokering, så du kan se alle serier og film, ligesom du var hjemme i Danmark, selv om du befinder dig i et ikke EU-land.

Sådan får du en dansk IP-adresse så du kan se dine streamingtjenester i udlandet

Skal du bruge en dansk IP-adresse, imens du er i udlandet, så kan du købe en VPN-service, der giver dig mulighed for at skjule din udenlandske IP-adresse med en dansk IP-adresse. Ved at få en dansk IP-adresse kan du se alle dine streamingtjenester i udlandet, og der er heller ikke begrænsning på indholdet, da streamingtjenesterne tror du er i Danmark, når du tilgår deres tjeneste. Der findes mange forskellige VPN-services, som du kan bruge til at få en dansk IP-adresse. Hvis du skal bruge en guide til, hvilke VPN-service du skal bruge og hvordan den skal opsættes, så kan du finde mere om det her.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *