Disse museer skal du se i London

Disse museer skal du se i London

Skal du besøge dejlige London, så må du ikke glemme at besøge nogle af Londons populære museer. Det er gratis at komme ind og se de fleste af museerne i London, så der er ikke nogen god undskyldning for ikke, at opleve noget kulturelt når du besøger London. I dette indlæg har vi samlet fem af de mest besøgte museer i London.

1. British Museum

British Museum er det mest besøgte museum i London med over 5,8 millioner årlige besøgende. British Museum i London er et af de største museer i hele verdenen, og er hovedmuseum for Storbritanniens historie. Dette museum i London blev grundlagt i 1753 på baggrund af videnskabsmanden Sir Hans Sloanes samlinger. British museum rummer over 7 millioner af genstande fra alle kontinenter, som kan dokumentere menneskets historie flere tusind år tilbage.

Der er gratis entre til British Museum, dog er der nogle enkelte midlertidige udstillinger der koster penge.

2. Tate Modern

Tate Modern er et engelsk galleri for moderne international kunst og huser mange klassiske mesterværker fra kendte kunstenere såsom Picasso og Matisse. Tate Modern ligger i det gamle Bankside kræftværk, der ligger placeret midt i det centrale London. Hvis du besøger Tate Modern, vil du ud over kunsten, også blive imponeret over den kæmpestore kabinehal, der førhen rummede et kræftværk. Museet er en del af Tate museumsfamilien, der består af Tate Britain, Tate Liverpool og Tate St. Ives.

Der er gratis entre til British Museum, dog er der nogle særudstillinger der koster penge.

3. National Gallery

National Gallery er et kunstmuseum, der ligger tæt på Trafalgar Square i London. Galleriet har en samling på over 2.300 kendte malerier, der stammer fra det 13 århundrede og frem til det 19 århundrede, og rummer kendte kunstner såsom Duccio, Ucello, Lippi, osv. National Gallery blev grundlagt i 1824, og er det tredje mest besøgte museum i London.

Der er gratis entre til National Gallery.

4. Victoria and Albert Museum

Victoria og Albert museet er verdens førende i kreativ design og kunst. Victoria og Albert museet repræsentere mere end 3.000 år med menneskets kreativitet. Museet rummer en bred vifte af uovertrufne samlinger der b.la. indeholder; britiske gallerier, keramik, smykker, møbler, glas, metalarbejde, malerier, tegninger, fotografi, bøger, skulpturer og tekstiler. 

Der er gratis entre til Victoria and Albert Museum, dog er der nogle særudstillinger der koster penge.

5. National Portrait Gallery

National Portrait Gallery er et kunstmuseum, der er beliggende i London, og rummer en samling af portrætter af nogle af de mest vigtige og berømte briter i hele verdenshistorien. National Portrait Gallery åbnede i 1956, og var det første portrætgalleri i hele verdenen. Museet rummer omkring 195.000 portrætter, hvor det mest berømte portræt er Chandos Portrættet af William Shakespeare.

Der er gratis entre til National Portrait Gallery, dog er der nogle særudstillinger der koster penge.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Decofarver, som sælger maling af høj kvalitet.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *