Club La Santa tilbyder aktiv ferie for hele familien

Følgende artikel er udarbejdet og betalt af hjemmesiderne, der linkes til i artiklerne.

Club La Santa tilbyder aktiv ferie for hele familien

Ferieresortet Club La Santa bliver ofte associeret med verdensmestre og toptrænet sportsfolk, men det er langt fra, hvad Club La Santa enlig er. Der findes nemlig sportsfolk på alle niveauer på Club La Santa, hvilke b.la. skyldes at der findes aktiviteter til alle niveauer, så uanset om du er nybegynder, senior eller en topatlet, så kan du uden problem finde aktiviteter, der passer til dit niveau. Club La Santa har også aktiviteter der passer til helt små børn såsom: legeplads, børnepool, og sportsaktiviteter til børn.

Der findes også andet end sport på Club La Santa

Mange forbinder Club La Santa med motion og sport, men der findes også gode restauranter, barer, supermarkedet, sportsbutikker, frisør, mv. så der er meget andet end bare sportsaktiviteter. Club La Santa har restauranter for en hver smag, og på resortet finder du hele fire gode restauranter. Har du brug for en kold øl eller drinks, imens du ser sports i fjernsynet, så har Club La Santa to sportsbarer, hvor du kan få slukket tørsten. Har du brug for at blive underholdt, så findes der både show om aftenen og om dagen både for børn og voksne. Har du glemt noget udstyr der hjemme, eller har du blot lyst til at købe noget nyt udstyr, så findes der også en sportsbutik på resortet, der har stortset alt i sportsudstyr. Du kan altså finde alt, du har brug for på Club La Santa, og du behøves dermed ikke at bevæge dig udenfor resortet, hvis du ikke har lyst.

Lidt historie om Club La Santa

Club La Santa blev grundlagt af rejsebureauet Tjæreborg som et nytænkende koncept indenfor rejser. For 15 år siden var det populært at rejse til Spanien for at opleve de berygtede grisefester, men det havde den visionære Ejlif Krogager, som ejede Tjæreborg til hensigt at ændre på. Ejlif Krogager skabte et koncept, hvor sport og ferie blev kombineret, og det fik stor opmærksomhed fra sportsinteresserede og aktive folk. Club La Santa er blevet udviklet over mange år, og består i dag af 391 lejligheder og i 2014, blev Club La Santa udvidet yderligere med 96 hotellejligheder, hvilke øgede kapaciteten til 1.600 gæster. Hvis du bestiller en ferie til Club La Santa, så får du fri adgang til resortets træningsfaciliteter, hvor udstyr, instruktioner, turneringer, underholdning, børneklub og meget mere er inkluderet i opholdet.

Læs også: Få inspiration til en aktiv ferie her


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *