Helt unik bar og café i hjertet af København

Helt unik bar og café i hjertet af København

Nu hvor alle er ved at planlægge deres sommerferie og rejsemål som Mallorca og Kreta er oppe at vende, glemmer mange hvor fantastisk et rejsemål vores eget lille Danmark kan være. Specielt hovedstaden København er et yndet rejsemål for alle os danskere, der ikke bor der til hverdag.

Holder man ferie i København, skal man også nyde det rige café- og barliv som hovedstaden byder på.

Bar50 hedder den helt nye og unikke bar og café, som har til huse i København – nærmere betegnet på Danhostel Copenhagen City. Har du først været der én gang, glemmer du ikke navnet igen.

Bar50 er en helt ny og gennemrenoveret bar og café, som er en homogen hybrid, der tager bar- og café-miljøet til et helt nyt niveau. Bar50 har to smukke sider. Om dagen er det en livlig café, der har fingeren på pulsen, og som serverer lækker cafémad og en overdådig morgenmadsbuffet. I sit rustikke og autentiske interiør bliver du nærmest taget på en fortræffelig tur ned langs mindernes allé. Bar50 er en fantastisk ny café om dagen, som er kommet for at blive, og som allerede er ved at sætte sit aftryk i det københavnske kulturliv.

Om aftenen forvandler Bar50 sig til en spændende og imødekommende bar med højt til loftet og plads til alle. Med blankpolerede klinker og tidløse farver er Bar50 det nye samlingspunkt og udgangspunkt for en underholdende og hyggelig stund og fantastiske og varme omgivelser. Der er rig mulighed for hygge og og sjov med venner og familie, og Bar50 kan være en rigtig god forvarmer til en strøgtur eller måske en bytur i det farvestrålende københavnske natteliv, som har masser af sprøde venues.

Fra børnelegeplads til en voksen legestue med sjæl og charme

Bar50 har lidt af hvert for enhver smag. Fra det stille cafémiljø med plads til børn i legehjørnet til det seriøse forretningsmøde akkompagneret af en lækker morgenmad eller frokost i rigtig høj kvalitet.

Personalet er ekstremt skarpe på faglighed og service. De bestræber sig på at skabe det perfekte resultat hver gang; fra den enkelte kop kaffe til lækre sandwiches. De yder uden tvivl deres bedste for at levere en helstøbt oplevelse for samtlige gæster; danske såvel som udenlandske.

Bar50 er en rigtig autentisk bar og café, der er et godt alternativ til de mange strømlinede barer og caféer – her står man altså ud fra mængden. De har skabt deres egen stil og tillagt det et mindeværdigt særpræg, som du husker. Stemningen er alfa og omega, og de bryster sig af at have skabt et miljø, som du trives i, og hvor du føler dig hjemme og frigjort. Deres fantastiske rammer er skabt med afsæt i, at du skal føle dig værdsat og speciel.

Den helt nyrenoverede bar og café serverer alt, hvad hjertet og smagsløgene begærer og hungrer efter. Alt fra små appetitvækkere til cookies og muffins til den søde tand, og så er der deres famøse morgenbuffet, hvor du kan mæske dig i overdådige retter og tilbehør. Du finder også hjemmelavede sandwiches, snacks, salater, juice, nødder og mange andre lækkerier. Den autentiske charme bringer en varme og en sjæl, som gør, at du gider at blive hængende længe. Når man overgår fra café til bar, byder menuen på lidt andre ting, som måske kan friste efter en lang strøgtur. Hvad med en iskold fadøl eller en specialimporteret specialøl fra diverse velrenommerede bryggerier? Har du appetit for andet end øl, så har de rigeligt i den mere sofistikerede afdeling. Nyd et godt glas vin eller bliv fristet af en af de mange luksuriøse drinks og cocktails, som de kompetente bartendere vil lave til dig med stor entusiasme og passion.

Bar50 er et populært tilflugtssted for folk, der elsker at nyde livet i prægtige og elegante omgivelser. Alle ved, hvad omgivelserne kan gøre for vores humør – og det udnytter de i høj grad. Derfor får du altid en god oplevelse på Bar50 på Danhostel Copenhagen City – den nye bar og café i København med sjæl, charme og varme.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *