Hvor går sommerferien hen i år?

Hvor går sommerferien hen i år?

Sidder du lige nu og overvejer, hvor du skal tilbringe sommerferien i år, bør du overveje en tur til enten Italien eller Thailand. De to lande byder på mange oplevelser, og uanset om du har lyst til en aktiv ferie eller bare vil ligge på stranden og flade ud, så er der masser af muligheder for dette i dem begge. En ferie til Rom kan eksempelvis byde på lange, hyggelige gåture i den antikke idyl, mens en charterferie til Phukets smukke badestrande giver dig mulighed for at koble helt af fra din hektiske hverdag.

Tænk over, hvad du gerne vil have ud af din ferie, og vælg feriested efter dette. Hvis du gør dit hjemmearbejde ordentligt, bør du kunne sikre dig mod de værste overraskelser og få en ferie med mange gode minder. Der findes mange forskellige rejseudbydere, og uanset om du vælger Italien eller mere er til Thailand, kan du komme på en ferie, der passer perfekt til dig.

Skønne ferieboliger i Italien

En af de vigtigste ting, når man tager på ferie, er det sted, man skal bo. Har du lyst til en tur under italienske himmelstrøg, kan du med fordel tage et nærmere kig på In-Italia. Her kan du vælge mellem flere end 2000 forskellige ferieboliger i Italien, og du kan derfor nemt finde noget, der passer til netop dit prisleje. In-Italia tilbyder ferieboliger over hele Italien, og det er helt op til dig, om du har lyst til en ferie på den smukke Amalfikyst eller gerne vil opleve Siciliens rustikke skønhed.

Et yndet feriemål er den populære Gardasø, eller ”Lago di Garda”, som den hedder på Italiensk. Omkring denne sø ligger der mange forskellige ferieboliger, og vha. In-Italias hjemmeside, kan du være sikker på at få adgang til de bedste, så du ikke skal tænke på, om forholdene er i orden, når du ankommer til din destination.

Thailand er smilets land

Er dit valg faldet på Thailand, er du sikret en oplevelse, som du vil huske resten af livet. Thailand kaldes også ”smilets land”, hvilket ikke er uden grund, da det thailandske folk er kendt som værende utroligt imødekommende og smilende. Landet er præget af dets buddhistiske historie, og bevæger du dig derfor udenfor hotellets vante omgivelser, vil du møde en verden, som smilende tager imod dig med åbne arme. Thailand er rigt på både natur og anderledes kulturelle indtryk, og hvad enten du har lyst til en ridetur på elefantryg eller vil begå dig i Bangkoks buldrende natteliv, kan du finde det, du ønsker. Phuket og Pattaya er blandt de bedst kendte feriesteder i Thailand, men du kan finde mange andre steder, som måske er lidt mere spændende, hvis du gør din research.

Uanset om du er chartertypen eller hellere vil gå på eventyr i storbyen, tilbyder både Thailand og Italien masser af muligheder for den perfekte ferie. En god ferie kræver at dog, at du er godt forberedt, så det er bare med at komme i gang med planlægningen!


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *