3 gode råd til rejsen med børn

3 gode råd til rejsen med børn

Er I ved at planlægge den første rejse med jeres børn? En rejse med børn er helt fantastisk, kræver naturligvis lidt ekstra forberedelse for at I går en god rejse, og det gælder derfor om blandt andet at starte forberedelserne i god tid. I denne artikel får du vores 3 bedste råd til, hvordan I får en god rejse med børnene.

 

Begynd planlægningen i god tid

Når I skal ud og rejse med børn, er det altafgørende at begynde planlægningen i god tid. Som sagt kræver det lidt ekstra forberedelse at have børn med på rejsen, og derfor gælder det om at begynde forberedelserne i god tid.

Alt efter hvor små børn I har med på rejsen, er det forskelligt, hvad der er vigtigst at planlægge.

Med helt små børn, er det fx vigtigt at planlægge transporten ekstra godt, så I har styr på, hvordan I kommer frem og eventuel kommer rundt, når I er ankommet til destinationen. Hvis I fx skal have små børn med ud at flyve eller skal køre langt, er det vigtigt at planlægge det nøje, for at I kommer godt frem.

Det er samtidig vigtigt at planlægge nogle af aktiviteterne, så I fx finder aktiviteter tilpasset børnenes alder og samtidig har tid til noget af det, som I gerne vil opleve. Det kan fx være I gerne vil undersøge lidt om bryllupstraditioner i det land I rejser til. Alt efter hvad I gerne vil opleve, er det vigtigt at tilpasse nogle af aktiviteterne efter børnenes alder, så de oplever nogle spændende ting undervejs.

 

Hav ekstra underholdning med til børnene

For at få en god rejse med børn, er det en god idé at have lidt ekstra underholdning med til børnene. De fleste børn kan hurtigt komme til at kede sig fx under rejsen eller når I er kommet frem, og derfor er det en god idé at huske lidt ekstra legetøj, så børnene er godt underholdt under hele rejsen.

I kan fx tage en iPad med, som kan sikre underholdning blandt de fleste børn i nogle timer. Børnene skal selvfølgelig være med til at se seværdighederne, når I er ude at rejse, men ofte er det rart at have lidt anden underholdning med til dem også.

 

Lav en god pakkeliste

Når I er ved at forberede rejsen, er det afgørende at I laver en god pakkeliste, for at I husker alt hvad I skal have med til jeres rejse.

Det er en god idé at lave pakkelisten i god tid og tilføje efterhånden, som I kommer i tanke om hvad I ellers skal have med til rejsen. Det er forskelligt hvad der er vigtigt at huske, alt efter hvor gamle de børn I skal have med er.

Uanset børnenes alder er der dog nogle ting, som altid er vigtige at have med. Det er fx tøj der passer til vejret. Det er derfor en god idé at tjekke vejrudsigten hjemmefra, så I får en idé om, hvor meget tøj I skal pakke. I kan fx pakke lidt økologisk børnetøj fra Fred’s World, der blandt andet har lækre heldragte i uld, der fx er perfekte til skiferien.

Ud over tøj til vejret er der meget andet, som er vigtigt at huske. Her gælder det om at kigge på, hvad I bruger i løbet af hverdagen og sørge for at have lidt af det med, så I kan få en god ferie sammen med jeres børn.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *