Sådan kommer du til London og ser Arsenal spille

Sådan kommer du til London og ser Arsenal spille

 

Arsenal er et af de engelske hold, som har en lang og stolt fodboldtradition. De er næsten altid med i topper af ligaen, og de er kendt for fight og en fantastisk stemning på det legendariske Emirates Stadium.

Der er næsten altid udsolgt til deres kampe, hvilket er med til at sikre en fuldstændig fantastisk oplevelse til deres hjemmekampe. Kulissen er storslået på det moderne stadion, hvor alle pladser har et godt udsyn til plænen.

Skal du se en af topkampene med Arsenal, så kan det derfor være svært at få dine fodboldbilletter. Der er heldigvis flere dygtige rejsearrangører af fodboldrejser, som har gode samarbejdspartnere med klubberne, hvorfor det ofte kan lade sig gøre at få billetter til de store kampe.

 

Med fly til London

 

Arsenal er en af de mange klubber i Premier League, som har til huse i London. Det gør samtidig, at det er utroligt nemt at komme derover.

Der er nemlig masser af billige billetter fra både Kastrup og Billund til London, så dette vælter bestemt ikke budgettet. Og du slipper samtidig for irriterende mellemlandinger, så du hurtigere kommer over og ser dit favorithold.

Når du booker en fodboldrejse hos en rejsearrangør er flybilletterne ofte inkluderet, så du slet ikke skal tænke på noget. Vil du alligevel selv stå for det hele, så er det altså nemt med flybilletterne i dette tilfælde. Det er straks sværere med fodboldbilletterne, da de først sælges til medlemmerne og samarbejdspartnerne.

 

Nemt at komme rundt i London

 

London har måske verdens bedste undergrundsbane, så det er utroligt nemt at komme rundt i den store by. Du skal dog lige være vågen, da der er mange forskellige stoppesteder og ruter.

Skiltningen er dog nem at forstå, og det hele står jo på engelsk, som de fleste danskere nemt forstår. Ellers kan man altid spørge sig frem, det er fordelen ved et engelsktalende land.

Du skal dog stadig være opmærksom på at komme i god tid til kampene, da undergrundstogene kan være godt fyldte i timerne op til kampen. Der er nemlig mange andre, som også skal til fodbold og vælger undergrundsbanen.

 

 

Stor konkurrence inden for fodboldrejser

 

De seneste år er fodboldrejser blevet mere og mere populære, og derfor er der kommet flere og flere firmaer, som tilbyder disse rejser.

Dette er godt for dig som forbruger, da konkurrencen mellem disse firmaer udmønter sig i billigere billetter til Arsenal FC.

Derfor er det ofte billigst at købe en færdig pakkeløsning, når du vil på fodboldrejse. Rejsearrangørerne har nemlig nogle fordelagtige samarbejdsaftaler med både flyselskaber, hoteller og klubberne.

Så selvom rejsearrangørerne også skal tjene penge, så bliver den samlede pris for forbrugerne ofte billigere alligevel. Det samme ser man med charterrejser.

Du kan dog altid prøve at lave regnestykket selv, for at se hvad der er billigst til lige netop din drømmekamp. Du skal bare huske at regne alle omkostningerne med, så du kan sammenligne den samlede pris mod rejsearrangørernes priser.

 


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *