Disse 3 ting skal du opleve på din ferie til Bali

Bali

Disse 3 ting skal du opleve på din ferie til Bali

Skal du på ferie på dejlige Bali, og mangler inspiration til hvad, du skal opleve på ferien? Så frygt ej, for vi har lavet en liste over de tre ting vi mener, du SKAL opleve når du er på ferie på Bali.

Pro tip: Husk at veksle Indonesiske rupier hjemmefra da det er dyrt at veksle ved ankomst i lufthavnen på Bali.

Monkey Forest – Abernes paradis

Midt i centrum af den gamle by Ubud er der en jungle skov, der er fyldt med aber. Så hvis du synes aber er sjove og interessante, så bør du besøge den kendte og meget besøgte Monkey Forest. Denne flotte og spændende jungle skov byder også på andet end aber, der findes nemlig også en del forskellige templer i Monkey forest, og så er jungleskoven også centrum for 186 forskellige typer af træer. Der regnes med at der er 700 aber der bor i Monkey forest, og disse aber er ikke spor bange for mennesker… nærmere tværtimod. Du vil nemlig kunne opleve, at aberne hopper ned i dit hoved, eller stjæler dine genstande såsom: vandflasker, mobil, solbriller, mv. Kunne du godt tænke dig, at fodre aberne så må du ikke selv medbringe mad til dem, men du skal købe det i en butik inde i Monkey forest.  

Gili-øerne – Indbydende strande og svajende palmer

Gili’øerne er godt nok ikke beliggende på Bali, men der sejler nogle både fra nogle af havnebyerne på Bali til Gili-’øerne. Der findes ”hurtig både” fra Bali, der kan sejle dig ud til Gili-øerne på 2-3 timer, og hvis du er på ferie på Bali og har nok dage, så er det et ”must” at opleve Gili-øerne, som ligger nordvest for Lombok. Gili-øerne består af tre små flade øer med flotte strande og svajende palmer og en helt speciel ø-stemning. Rundt omkring øerne er der et frodigt hav liv med store smukke koralrev, hvor du kan se flotte fisk, skildpadder og meget mere.

Rismarker – Se det gamle Bali

Bali er kendt for deres yderst spektakulære rismarker, som befinder sig rundt omkring på hele øen. Disse rismarker har normalt en meget smuk grøn farve, der gør dem ideelle til at tage det perfekte billede. Rismarkerne på Bali har i mange år været kendt for, at være yderst instagram-venlige, og hvis du besøger Bali, så må du ikke snyde dig selv for at besøge rismarkerne, for at tage nogle flotte billeder. Rismarkerne anses af mange for at være det ”rigtige/gamle” Bali, hvilke også drager mange besøgende til rismarkerne for at opleve atmosfæren. Jatiluwih-rismarker i Tabanan på den vestlige del af Bali er på den kendte UNESCO’s verdensarvsliste. Du kan udforske rismarkerne på egen hånd, eller bestille en guidede tur med lokale guider.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *