4 tips til en billigere ferie

4 tips til en billigere ferie

Vil du gerne ud at rejse i år? Men er samtidig fokuseret på at få mest muligt for pengene?

Bare rolig, der er masser af muligheder, også selv om sommervejret ikke ser vildt sommerligt ud lige nu og her, også så du kan komme lidt uden for landets grænser.

Det der ligger lige for er at blive hjemme, ferie i gode gamle Danmark, der kan også være nogle familiemedlemmer du ikke har set længe, og helt sikker også nogle steder du aldrig har besøgt.

Men du vil gerne lidt længere væk og mærke varmen og spise de eksotiske retter under en fremmed himmel!

Det kan gøres billigere end du tror, bare du tager nogle simple tips i betragtning.

Søg efter rejser fra store lufthavne

Hvis du er i gang med at søge efter en billig rejse, så start et sted der giver mening, nemlig med de store lufthavne – sagen er nemlig den, at der i store lufthavne i sagens natur er flere rejser, flere passagerer og dermed flere afgange, flere fly der indebærer flere billetter der skal sælges.

Det betyder at der er langt større chance for at finde en billig rejse der passer til lige præcis den pris og destination du søger efter, så gå efter ikke blot hvor langt du har til lufthavnen men også hvor stor den er.

Søg efter rejser fra flere lufthavne

Det giver meget god mening, at jo flere steder du søger afgang fra, jo større muligheder vil du alt andet lige have for at finde noget der passer til dig, men der hvor mange har det med at begrænse sig, det er i forhold til hvor man søger fra, hvor der er en tendens til at holde fast i der hvor man plejer at rejse fra.

Hvis du bør i den østlige del af Danmark, så er der måske en tendens til at du søger rejser fra Kastrup, og det giver meget god mening, men hvis du ikke har noget mod en kort køretur, kan du prøve at søge på hvad du kan få fra Malmø, eller vestpå til Billund – det kan jo være. Brug en side som rejsetilbud.dk til at søge på flere lufthavne på samme tid.

Søg på flere destinationer

Ud over lufthavnene, så kan du også vælge at søge på forskellige rejsemål, selv om du gerne vil et bestemt sted hen, så begrænser det også både muligheder og pris, og søger du efter den absolut billigste løsning, så giv dig selv flere forskellige destinationer.

Det kan være du gerne vil blive inden for EU, af tryghedshensyn, det kan være du ikke vil flyve i for lang tid, og det kan være du gerne vil være sikker på du gerne vil kunne kommunikere med dem på destinationen, men selv med den begrænsning er der masser af muligheder.

Der kan være mange penge at spare på fleksibilitet i forhold til afrejsetidspunkt

Hvis du vælger en dag eller et tidspunkt hvor mange andre gerne vil rejse, så kan det være svært at finde noget der er billigt, men rejser du udenfor de mest populære tidspunkter, så kan der være afgange hvor der er muligheder.

Så du kan sagtens kigge efter afbudsrejser, bare du husker de ovenstående tips for at forbedre dine chancer.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *