3 attraktioner på Bali du skal opleve

3 attraktioner på Bali du skal opleve

De seneste år er det blevet mere populært at rejse til Bali, hvilke bl.a. skyldes at der er kommet flere billige rejser til Bali. Det kan være lidt af en udfordring, at vælge hvilke attraktioner du skal besøge på din tur til Bali, og derfor har vi kommet med vores bud på, hvilke attraktioner du SKAL opleve, når du besøger Bali.

1. Monkey Forest – Abernes paradis

Hvis du synes, aber er sjove og interessante, så skal du besøge Monkey Forest, der ligger placeret tæt på centrum i Ubud. Denne flotte jungle skov har flotte templer 186 forskellige typer træer og  omkring 700 aber. Aberne i Monkey Forest er ikke spor bange for mennesker, nærmere tværtimod og du vil, kunne opleve, at en abe hopper ned på dit hoved, eller stjæler din vandflaske. Hvis du ønsker, at fodre aberne, så må du ikke selv medbringe mad til dem, men skal købe det i en butik inde i Monkey Forest. Et godt råd til hvis du besøger Monkey Forest, er at holde godt fast i dine ting, så der ikke er en abe, der stjæler din mobil, smykker, eller solbriller.

2. Tanah Lot Temple – Det mest populære tempel på Bali

Tanah Lot Temple er det mest populære og billedskønne tempel på hele Bali. Når du ankommer til Beraban kysten, vil du næsten ikke kunne tro dine egne øjne, ude foran kysten befinder Tanah Lot Temple sig på en majestætisk klippeø. Hvis du vil tættere på templet, skal du besøge Tanah Lot Temple når tidevandet er lavt, så du kan gå på klipperne der kommer frem, når vandstanden er lavere. Et godt råd til hvis du vil tættere på Tanah Lot Temple, er at huske nogle gode skridsikre sko, da klipperne kan være meget glatte. Hvis du ikke er fra Bali, må du desværre ikke komme ind i templet, men dette gør dog ingenting, da det er en stor oplevelse at se templet ude fra. Hvis du besøger templet senere på dagen, så må du ikke snyde dig selv for den flotte solnedgang, der kan ses fra en af kystens restauranter eller udkigsposter.

3. Kaffeplantage – Smag den populære Luwak kaffe

Er du en stor kaffeelsker, så skal du helt klart besøge en kaffeplantage på Bali. De fleste kaffeplantager på Bali tilbyder en gratis tour, hvor du typisk vil få et indblik i hele kaffe processen fra høst til ristning, og derefter bliver du som regel tilbudt deres fantastiske te og kaffe gratis. Bali er verdenskendt for deres Luwak kaffe, som er den dyreste kaffe i verdenen. Det særlige ved Luwak kaffe er, at kaffebønnerne bliver spist af Luwak dyr, og kommer derefter igennem dyrets fordøjelsessystem. Det er kun kaffebær der bliver opløst, kaffebønnerne kommer med ud igennem afføringen, hvorfra de bliver opsamlet og ristet til den kendte Luwak kaffe.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *