3 musikalske oplevelser du ikke må gå glip af i Paris

3 musikalske oplevelser du ikke må gå glip af i Paris

Paris er en fantastisk by for turister og musikelskere. Paris er kendt for at være hjemstedet for nogle af verdens bedste musikalske performer, der optræder på nogle de fineste steder i Paris. Der findes et hav af forskellige musik shows i Paris, og du kan både finde nogle, der koster penge, men også nogle der er helt gratis at opleve. I dette indlæg vil Rytmen.dk komme med tre musikalske oplevelser du ikke må gå glip af, hvis du rejser til fantastiske Paris.

Moulin Rouge-show – Vidunderlig musik, dygtige dansere og meget mere

Hvis du er i Paris, så må du ikke snyde dig selv for Moulin Rouge-showet. Dette show er fantastisk og består af godt show, god mad og høj service. Forestillingen ”Féerie” er en bladning af cirkus, show og fransk ”Can-Can”. I denne forestilling vil du opleve vidunderlig musik, dygtige dansere, flotte kostumer, flotte scener og meget mere.

Kør med metroen og oplev fantastiske gade musikere

Har du været på shopping i Paris, og skal du tilbage til dit hotel, så bør du overveje at tage metroen, ikke blot fordi det er hurtigt og nemt, men du vil også opleve nogle gode gade musikere på metrostationerne. Nogle af disse gade musikere er bedre end andre, men du vil med garanti opleve nogle rigtig gode. Dette er en fantastisk måde, at høre noget godt musik, og så er det endda en gratis oplevelse.

Oplev levende Jazz i Paris

I Paris finder du noget af det bedste og levende Jazz i hele verdenen, og der er mange klubber hvor der spilles Jazz hver eneste aften. Hvilke Jazz klub du skal besøge kommer an på, hvilke type Jazz du er til. Men hvis vi skal nævne nogle af de bedste Jazz klubber i Paris, så er La Petite Halle, New Morning, Duc des Lombards, nogle af de mest kendte Jazz klubber i Paris.

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Rytmen.dk, som er en hjemmeside, der har til formål at hjælpe dig i gang med at spille på instrumenter såsom guitar, trommer og klaver. Rytmen samler alle de bedste video-lektioner på nettet.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *