Leasing af bil

Leasing af bil har mange fordele

Der er mange fordele ved, leasing en bil fremfor, at købe en kontant eller låne penge til en bil. Når du lease en bil er du sikker på hvad du skal betale om måneden for, at have bilen, hvilket giver enormt stor sikkerhed i dit budget. I en leasingaftale er der normalt også inkluderet alle reparationsomkostninger og service tjek. Så man kan sove trygt om natten uden, at være bange for, at regningerne på bilen vælter ned over hovedet på en. Det er også smart, hvis man ønsker hele tiden, at have den nyeste og mest sikkerhed bil, da du efter leasingperioden ikke er afhængig af den leaset bil, og du kan foretage en ny leasingaftale med en helt ny bil.

Der findes 4 forskellige leasingmodeller, hvor nedenstående vil blive redegjort for dem:

Privatleasing

Privatleasing siger næsten sig selv, det er leasing af bil til private. Flere og flere danskere er begyndt, at lease biler i stedet for, at købe dem. Hvis du ønsker TOTAL budgetsikkerhed, kan du i dag få en total leasing, hvor ALT er inkluderet i prisen, hvilket vil sige du får: serviceaftale, benzinkort, dæk skifte, forsikring og reparationer. En privat leasingaftale løber typisk over 2-4 år, hvor du ved endt leasing aflevere bilen tilbage. Du kan læse mere om privatleasing her.

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er ideelt til virksomheder, der ikke ønsker, at binde deres penge kapital i en bilpark. De kan nøjes med, at lease bilerne for en månedlige ydelse, hvor alt er inkluderet, så de også har minimalt administrations arbejde med hensyn til bilerne.

Splitleasing

Splitleasing er enormt smart, da man nu ikke behøver, at stille firma bilen på arbejdet. Denne leasingmodel gør det nemlig muligt, at bruge firmabilen i det private. For at kunne gøre brug af dette skal man fører kilometer regnskab, så man kan redegøre for, hvor meget bilen er brugt privat, og derved betale for det.

Flexleasing

Flexleasing er ideelt til dyre biler over 400.000 kr. da flexleasing gør det muligt, at undgå at skulle betale de enormt høje registreringsafgifter. Med denne leasingmodel kan du nøjes med, at betale en procent del af registreringsafgifter, hver måned du ønsker, at bruge bilen. Du kan læse mere om flexleasing her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *