Gran Canaria hitter i vintermånederne!

Gran Canaria er danskernes favorit destination, i de kolde vinter perioder her hjemme i Danmark.  Dette skyldes deres ø atmosfære, og deres helt suveræne klima, med over 300 dage med solskin på et år. Gran Canaria har et subtropisk klima, hvilket kendetegnes ved, at have stort set samme temperatur året rundt. Gran Canaria vejr er verdensberømt, og dette tiltrækker en masse turister fra alle lande. Der kan være forskel i temperaturen alt afhængig af, om du bor på sydsiden eller nordsiden, normalt har sydsiden højere temperatur end den nordlige side. Dette har også gjort de sydlige byer meget populære, de sydlige byer består af Maspalomas, Puerto rico, Playa del ingles.

Når du flyver til Gran Canaria er flyvetiden cirka. 5-6 timer, og du vil lande i hovedstaden Las Palmas. Fra lufthavnen er der rig mulighed for transport, i form af leje af bil, taxa eller bustransport. Der er motorvej der fører fra nordsiden til sydsiden på under 1 time og omvendt.

Puerto Rico populær by blandt dansker!

Puerto rico er danskernes favorit by på Gran Canaria, byen ligger på sydsiden af øen, og derfor er der normalt bedre temperatur i denne by. Hotellerne i denne by ligger op, af bjergene med udsigt ud over bugten eller vandet. Nede i bugten er der er et center der har en bred vifte af restauranter og barer. Byen har også sin helt egen strand, med fint lyst sandkorn og krystalklart vand.

I bugten ved siden af puerto rico, ligger den kunstige strand Amadores, som også har helt fint lyst sand, og krystalklart vand. Der er masser af muligheder for at leje en sol seng, der er også restauranter på strandpromenaden så du kan få mad eller drikke.

Attraktioner og aktiviteter på øen

Gran Canaria har attraktioner og aktiviteter der passer til et, hvilket som helst behov. Der er alt fra vandland, til western by. Gran Canaria er en meget lille ø, og det er derfor nemt, at komme frem og tilbage til de forskellige attraktioner, og aktiviteter. De fleste udflugter kan man tilkøbe transport, for billige penge.

Aqualand i Maspalomas

Dette vandland er omkring 100.000 kvadratmeter stort, og har 33 rutsjebaner, og et godt udvalg af forskellige pools, blandt andet et med bølger. Vandlandet har åbent hver dag fra 10.00 til 18.00.

Sioux City i San Agustín

Sioux city er en by der er opført i ægte western stil, byen er på hele 320.000 kvadratmeter. Hele dagen kører der forskellige shows, med indianere og cowboys. Du kan også risikere, at være vidende til et bankrøveri.  Sioux City har åbent fra tirsdag til søndag fra 10.00 til 17.00


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *