Golfrejser Thailand

Golfrejsen går til Thailand

De færreste ved, at Tiger Woods mor er af thailandsk oprindelse, og at Tiger Woods dermed af halv thaier. Hvis ikke dette faktum overbeviser om, at Thailand og golf går smukt hånd i hånd, skulle denne artikel gerne overbevise dig om, hvorfor du skal lade golfrejsen gå til Thailand næste gang du planlægger at søge nye golfmarker at betræde. Golfens popularitet udspringer fra byen Hua Hin, hvor Thailands allerførste golfbane blev grundlagt i starten af det forrige århundrede. Det er dog ikke kun Hua Hin der gør sig et ideelt rejsemål for golfrejser til Thailand: Også byer som Bangkok og Pattaya er blomstrende destinationer for golfrejser i Thailand.

Det skal du vide om golf og Thailand

Thailand er gennem tiderne blevet én af verdens mest populære destinationer for golfrejser – og dette er ikke uden grund. For golfere verdenen over, der endnu ikke har oplevet det smukke Thailand, er der en helt fantastisk oplevelse i vente. En golfrejse til Thailand byder nemlig ikke kun på fantasiske golfbaner og storslået natur, men en golfrejse til Thailand betyder også ualmindelig gæstfri service. Også for de konkurrencedygtige er en golfrejse til Thailand værd at overveje. Her holdes der nemlig også mange årlige mesterskaber, der i blandt Thailand Golf Championship, der de seneste år har vokset sig til et populært golfmesterskab i Sydøstasien.

Spis godt i Thailand før og efter du har spillet golf

Når golfrejsen går til Thailand er det ikke kun golfbanernes kvalitet, der skal være i orden. Det skal maden også være. Enhver sportsudøver kender til vigtigheden i den fornødne kost kvalitet, der helst skal være i orden og opfylde kriterierne for den korrekte kostpyramiden, som de fleste husker fra en plakat på sundhedsplejerskens kontor. Men hvordan forholder den thailandske madkultur sig den golfrejsende, der er rejst flere tusind kilometer for at spille golf i Thailand?

De fleste golfrejser, der er inkluderet med hotel og klubhus, tager højde for, at golfens sportsmand behøver at fyldt energilager på højde med andre sportsudøvere. Spiser du fra det thailandske køkken før og efter golfrejsen til Thailand, kan du selv være med til at golde influenza og lignende omgangssygdomme for døren. Det thailandske køkken, der udgør sin grundbase i friske, stærke grøntsager og grøntsager, som for eksempel hvidløg og ingefær, er i folkemunde ofte kaldt naturens antibiotika. Yderligere består mange thailandske madretter af frisk fisk, hvilket styrker golferens blodtryk inden golfbanens taktiske spil kalder.

Phanaeng en nationalret   

Er man dog ikke den store fiskespiser, findes der andre populære alternativer fra det thailandske køkken, der både sikrer dig et fyldt energilager for få kalorier – og som også holder sygdomme for døren! Hvis du ikke allerede har smagt en phanaeng karryret, bør du helt sikkert ikke gå forbi denne vitaminfyldte ret, der uden tvivl vil give dig styrke før og efter du har spillet golf. Phanaeng karryret består af kokosmælk og karrypasta, der blandt andet er blandet med ristede spidskommen, chili, muskatnød og kardemomme. I denne ret er der typisk tilføjet oksekødsstrimler, og dermed perfekt til dig, der foretrækker kød frem for fisk. Retten kan også varieres med kylling. 


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *