Cykelferie i Frankrig

Tag på den fedeste cykelferie i Frankrig

Frankrig er hjem for Tour de France, verdens hårdeste cykelløb, hvilket er en naturlig turistmagnet til cykelinteresserede fra hele verden. Derfor er der også mange cykelinteresserede der planlægger deres ferie som cykelferie til Frankrig.

Frankrig byder på rigtig mange muligheder for spændende cykelferier. De fleste vil naturligvis ned og prøve kræfter med de bjerge, der er set på TV i Touren og derfor er der i sommermånederne fyldt med motionsryttere på alle de kendte Bjerge.

Cykelferie i de franske alper

De franske alper er måske de mest legendariske cykelbjerge i historien. Derfor er det også her langt de fleste vil prøve deres bjerg ben af.

Det måske mest kendte bjerg i alperne Alpe D’huez er et legendarisk cykelbjerg og tiltrækker hvert år tusindvis af cykelentusiaster der skal prøve kræfter med bjerget. Bjerget er kendt for de mange drabelige dyster i Tour de France, det kendte hollænder sving og de mange store sejre på bjerget.
Er man i området kan man ligge ruten henover Les Deux Alpes også, der er nabobjerget. Et noget længere bjerg men uden de helt stejle procenter, som man finder især i starten af Alpe D’huez.

Et andet legendarisk bjerg i Alperne man kunne prøve kræfter med er Mont Ventoux. Det skaldede bjerg, som bjerget kaldes i daglig tale, grundet kalkstensørkenen på toppen er et af de hårdeste bjerge rytterne passerer i deres bestræbelser i Touren, og vil for de fleste motionister være en kæmpe udfordring, men samtidig en spændende rute.

Cykelferie i Pyrenæerne

Pyrenæerne er i hvert års tour de France også en kæmpe udfordring for rytterne og kan derfor også være et sjovt og udfordrende område at tage på cykelferie. Vil man prøve kræfter med bjergene i Pyrenæerne er især Hautacam for danske cykelfans et nostalgisk sted at tage hen.
Det var på Hautacam at Bjarne Riis manifesterede sin Tour de France sejr, med en etapesejr i 1996 og samtidig det sted hvor kyllingen satte alle de andre til vægs, inden han blev hevet ud af løbet af sit eget hold i 2007. Derfor må Hautacam stå som et af de mest spændende bjerge at prøve kræfter med som dansk cykelturist i Pyrenæerne.

Udstyr

Når man tager på en cykelferie i det Franske er det tit og ofte for at prøve kræfter med nogle af de store kendte bjerge fra TV. Derfor er det også rigtig vigtigt at have udstyret i orden, når man tager sådan en tur. Mange anbefaler at man får gearet sin cykel lidt anderledes, så der er rigtig lave gear at træde til de aller stejleste stigninger. Derudover er det en rigtig god ide at shoppe det vigtige cykeludstyr inden man tager afsted. Et rigtig godt at finde sit cykeludstyr er på Cyclingshop.dk

Ferien

Når man vil på cykelferie er der mange måder at gøre det på. Nogle tager på hotel, vandrehjem eller lignende og flyver derned. Der er mange steder at låne cykler, så det er muligt at gøre det på denne måde. Der er også nogle der kører derned, måske også med en campingvogn. Fordelene ved at køre derned i sin campingvogn er at man kan have alle de ting med, man genre vil have. Mange kan rigtig godt lide at have mere plads til sit cykeludstyr, men også flere personlige ting som tøj, mad, drikkelse, toiletsager, hårprodukter og meget mere. Skal du have opfrisket dine personlige hår- og skønhedsprodukter inden ferien har HairOutlet.dk et stort udvalg, til billige priser.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *