4 Gode grunde til at rejse til Thailand

4 Gode grunde til at rejse til Thailand

4 Gode grunde til at rejse til Thailand

Thailand er et fantastisk land, hvilke også har resulteret i at flere og flere danskere, skifter de traditionelle charterferie til Mallorca, Gran Canaria, Kreta osv. ud med en rejse til det frodige Thailand. Det skyldes bl.a. den thailandske befolknings gæstfrihed, skønne bounty-strande og lave priser på hoteller, mad og drikke. I dette indlæg vil Rejsekris og Unique Travel, komme med deres fire gode grunde til, at rejse skal gå til Thailand.

1. Flotte bounty-strande

Et af Thailands varetegn er deres skønne strande med hvidt strandsand, svajende palmer og det helt klare turkisblå vand, som rummer utallige flotte farverige fisk. Der er findes mange fantastiske strande i Thailand, og Tripadvisor har lavet en Travellers’ Choice over de bedste strande i Thailand.

De tre bedste strande ifølge Travellers’ Choice 2019.

1. Nai Harn Beach

2. PhraNang Cave Beach

3. Karon Beach

2. Thailand er smilets land

Thailand er i daglig tale kendt som at være smilets land, hvilke bestemt ikke er uden grund. Ligegodt hvor du færder dig i Thailand, vil du blive mødt af gæstfrihed og venlighed. Thailændere er meget behjælpelige, og er oprigtige interesserede i at hjælpe dig, hvis du får behov for dette. Du kan med fordel øve dig i, at lave en høflig traditionel thailandsk hilsen, så de kan se du værdsætter deres hjælp og respektere deres kultur.

3. Flotte og historiske templer

I Thailand er der mange buddhistiske templer, som bærer præg af gyldne farver og guld. Templerne i Thailand er utrolige flotte, og du kan nemt blive overvældet af disse religiøse bygningers skønhed. Det er ikke kun i de store, og populære byer du finder templer, du vil også opleve selv små byer i Thailand, har flotte og imponerende templer. I Thailand er 95% af alle thailændere buddhister, hvilke selvfølgelig også resultere i de fleste templer er buddhistiske templer.

4. Det er billigt at bo og leve i Thailand

Det kan ofte være dyrt at få flybilletter til Thailand, men derudover er prisniveauet generelt meget lavt i Thailand. Hotel priserne i Thailand er meget lavere end de fleste feriedestinationer i Europa, og du kan komme til at bo på 4 og 5 stjernet luksushoteller til fornuftige penge. Prisen på mad og drikke er også utrolig lav i Thailand, så du får virkelig noget for pengene i Thailand.

En lille film fra Rejsekris.dk rejse til Thailand


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *