3 gode råd til ferie med børn

3 gode råd til ferie med børn

Der er intet som en god ferie med familien, der virkelig kan få en til at slappe af. Hvis I netop har bestilt den kommende ferie, så har I rigtigt meget at se frem til. Der er dog flere praktiske ting, som I skal have ordnet hjemmefra. Det kan godt være lidt svært at overskue i en hverdag med børn og arbejde, og hvor der generelt bare er meget fart på. Derfor har vi sammensat tre rigtige gode råd til, når I skal på ferie med jeres børn.

#1 Overvej at tage bussen frem for bilen til lufthavnen

Det kan være en rigtig god idé at lade bilen stå derhjemme, når I skal til og fra lufthavnen, hvis I skal flyve. Det er der flere rigtig god grunde til, men af de klare grunde er, at I kan begge have fuldt fokus på jeres børn under turen. Alt efter hvor små jeres børn er, så er det en god idé at bruge tid på at forklare dem, hvad der skal ske. Specielt, hvis det er første gang, de skal flyve. Hvis I vælger en turistbus, kan I få chauffør på, så I kan bruge tiden på at hygge jer sammen. I de fleste turistbusser er der også gode muligheder for, at I kan få dem indrettet efter jeres ønske. Skal der være plads til legetøj og andet til børnene? Så kontakt busselskabet, de plejer at være til at snakke med.

#2 Turistbusserne kan få jer rundt

Hvis I er på ferie i Danmark eller i udlandet, så er der gode muligheder for at leje turistbusser med chauffør, der kan køre jer rundt. Det er en rigtig god idé med turistbus, hvis I er flere par afsted med børn, da I ikke behøver at leje biler eller selv køre. Dermed undgår I, at I ankommer til de forskellige seværdigheder på forskellige tidspunkter. Det kan være utrolig irriterende at vente på de andre, og I undgår dette ved at leje en turistbus. Hvis I eksempelvis skal til koncert, kan det være en rigtig god idé at leje en turistbus, da I har mulighed for at hygge jer og ikke tænke på, at der er nogle, som ikke må drikke alkohol. Hvis I ønsker at læse mere omkring turistbusser, kan I med fordel trykke jer ind her https://www.3bustilbud.dk/lej-en-bus/turistbus/.

#3 Hav underholdning med til børnene

Børn er typisk noget utålmodige, og det hele kan godt blive lidt kedeligt for dem. Specielt, hvis I skal rejse langt eller opleve ting, der ikke lige interesserer dem. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage underholdning med til børnene, så de har noget at give sig til, hvis de skulle blive utålmodige og kede sig. Dette kan eksempelvis være bøger eller legetøj. Derudover er det en god idé at rejse på tidspunkter, der passer med børnenes rytme. Hvis I rejser på uvante tidspunkter, bliver børnene formentligt utilpasse, og det er hverken fair over for dem eller jer, at I skal blive trætte af at tage på ferie.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *