Rejsekuffert gode råd og tips

Sådan pakker du din kuffert til rejsenkuffert

For mange nye rejsende kan det være svært at pakke kufferten på den helt rigtige måde. Og for de mere erfarne rejsende derude, kan det være, at du altid har følt, at du pakker kufferten forkert og ender med at gøre dig selv en bjørnetjeneste.

At pakke kufferten mest effektivt er både en kæmpe hjælp for dig selv, men også alle dine medrejsende. Hvis du lige nu har en stor kuffert, men pakker forkert, kan det være, at du kan nedgradere til en mindre og mere praktisk kuffert ved at pakke kufferten korrekt.

Her i artiklen vil jeg gerne hjælpe dig på vej med at pakke din bagage på den mest effektive måde. Der findes sikkert rigtig mange andre råd og genveje til at pakke din bagage så det fylder mindst muligt, og du må hjertens gerne skrive en kommentar med tips og tricks som du bruger, når du skal pakke kufferten.

Pak dit tøj som sæt i stedet for løse enheder

Den mest anvendte måde at pakke tøj ned i bagagen på, er at vælge X antal t-shirts, X antal bukser, X antal trøjer osv. Det er den helt forkerte måde at gøre det på, da du helt sikkert ender med stykker tøj, som du bare har taget med fordi de var nice-to-have og ikke need-to-have.

Du skal i stedet pakke dit tøj ned som sæt for at spare mest plads. Hvis du skal være afsted i 7 dage, kan du helt sikkert klare dig med 3 sæt tøj alt afhængig af, hvordan vejret er på rejsedestinationen. På denne måde sikrer du dig også, at du ikke pludselig står med tøjrester, som slet ikke passer sammen.

Pak kun det mest nødvendige

Det er selvfølgelig meget logisk, at du kun skal pakke det mest nødvendige til din rejse. En god idé, når du pakker din kuffert, er at hurtigt tænke over hver enkelt ting, du pakker ned i din bagage. Kommer du overhovedet til at bruge den bestemte ting mere end én gang på rejsen? Hvis ikke, så sker der sikkert ikke noget ved at du lader det blive hjemme i Danmark.

Sørg for at have den rigtige størrelse kuffert

Alt afhængig af, hvilket transportmiddel i anvender til rejsen, kan der være forskellige behov til din kuffert. Rejser du med fly, findes der regler for, hvor mange kilo du må medbringe i din indchecket bagage – det samme med din håndbagage. Hvis du rejser med tog, bus, bil eller noget helt fjerde, er der typisk kun de medrejsende at tage hensyn til – og naturligvis også pladsen tilgængelig pr. person. I en situation som denne gælder tommelfingerreglen med hellere for meget end for lidt ikke. Det er lettere at skrabe lidt af din pakkeliste for at kunne rejse rundt med en betydelig mindre kuffert.

Tips til at pakke indholdet i din kuffert

Når du pakker din kuffert findes der forskellige “lifehacks” til at gøre livet lettere for dig selv på rejsen. Derudover er der naturligvis også sund fornuft, som afholder dig fra at pakke din mp3 afspiller i bunden af din indcheckede kuffert, hvis du gerne vil sove i flyet, bilen, toget, bussen eller skibet.

  • Fold dit tøj sammen på midten og rul dem sammen for at pakke mest effektivt. Læg det i bunden af kufferten, for at opbygge et “gulv” som resten af dit bagage kan ligge på.
  • Brug dine sko som beholdere for mindre dele såsom smykker, dokumenter, mobiloplader og hvad du ellers måtte have brug for.
  • Læg dit bagage rundt om din kuffert for at skabe et overblik over, hvad du har med. På denne måde glemmer du ikke noget. Alternativt kan du anvende en pakkeliste til rejsen, for at undgå, du glemmer noget.
  • Hvis du har bagage med underlige former, så forsøg at anvende deres kanter til at pakke mest effektivt. Forestil dig at du spiller tetris, og det hele skal passe sammen.

Mit navn er Marcus, og jeg har skrevet denne artikel. Jeg er indehaver af RejseGear.dk, hvor vi sælger kufferter og rejseudstyr til alle jer rejsende. Vi stræber efter at gøre jeres rejse bedre ved at sørge for, at jeres udstyr i det mindste er i orden!

Held og lykke med at pakke kufferten!


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *