Drop hotelferien og nyd sommerferien på camping med badeland

Nyd sommerferien på camping med badeland

Få mennesker vil være uenige i, at en dukkert i en lækker pool går perfekt i spænd med sol og sommer. Det er som regel en af de største årsager til at folk vælger at tage sydpå på en hotelferie, men sådan behøver det ikke at være.

For selvom at det danske vejr ikke giver garanti for, at man kan nyde solen og tilværelsen ved en udendørs pool, er der stadigvæk masser af muligheder for at finde sin indre vandhund frem på sommerferien i Danmark. Den bedste måde er ved at tage på campingferie på en campingplads, der har sit eget badeland. Camping med badeland giver anledning til en masse sjov og leg lige meget om vejret er godt eller skidt.

Camping med badeland både indendørs og udendørs

Både badelandenes kvalitet og størrelse varierer en del på de forskellige campingpladser rundt om i Danmark. Nogle steder er der camping med badeland både indendørs og udendørs, og på nogle campingpladser er der gjort ekstra meget ud af badelandet.

Et badeland, hvor der er gjort rigtig meget ud af det, finder du på Hasmark Strand Camping. Campingpladsen ligger på den nordlige del af Fyn og har et fantastisk badeland både indendørs og udendørs. Begge deres bassiner er opvarmede og du kan altså være sikker på at komme til at bade i lækkert temperereret vand gennem hele sæsonen.

Det udendørs badeland har tre store vandrutsjebaner, hvori du kommer til at suse afsted, hvis du ellers tør at kaste dig ud i dem. Mens de yngre familiemedlemmer leger på livet løs i badelandet, kan de voksne ligge og nyde solen på en af de mange liggestole i området nær poolen. Også i det indendørs badeland kan der leges og hygges til den helt store guldmedalje.

Er dig og din familie mere til at bade i havet, så ligger Hasmark Strand kun 150 meter fra en af de bedste sandstrande på Fyn.

Wellnessområde med tema inspireret af nordisk mytologi

Inde i det indendørs badeland ligger der desuden et område, som nok vil kunne gøre mange af de voksne meget glade og tilfredse. Hasmark Strand har nemlig lavet en wellnessafdeling kaldet Norne, hvor afslapning og forkælelse er i hovedsædet.

Leder du fortsat efter årets sommerferie, kan du klikke din ind på Din-info.dk. Herinde kan du finde spændende artikler med spændende ferieidéer, som helt sikkert nok skal få vækket din rejselyst.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *