De 3 bedste Beach Clubs på Bali

De 3 bedste Beach Clubs på Bali

Bali er et sandt paradis, og flere vælger at begive sig ud på en langrejse for at komme til Bali i Indonesien. Bali har flot natur, flotte strande, hyggelige byer, gæstfri befolkning, og et rigt dyreliv. Alle elementer for en spændende og dejlig ferie findes på Bali. Derudover er Bali også kendt for deres yderst festlige og moderne Beach Clubs. Disse Beach Clubs er blandt nogle af de bedste i hele verdenen, og bliver besøgt hver eneste år af flere tusinde festglade turister. I dette indlæg har vi fundet de tre Beach Clubs, vi mener er de bedste på Bali.

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med Diskotekerne.dk, som b.la. beskæftiger sig med leje af dj udstyr.

Potato Head Beach Club –  Seminyak

Potato Head Beach Club er den mest populære Beach Club på Bali – og det er ikke uden grund! Potato Head Beach Club har tre restauranter, to barer og en Infinity pool, og en stor terrasse med direkte adgang til stranden. Potato Head Beach Club er kendt for, at havde en af de bedste solnedgange på hele Bali, og er værter for store arrangementer med både lokale og internationale DJs. Hold godt øje med Potato Head Beach Club kalender de er nemlig vært for nogle af de største live shows på hele øen.

Beliggende: Seminyak, Jl. Petitenget 51B, 80361 Kuta, Bali

Indonesia

Åbningstider: Mandag – Søndag: 10:00 – 02:00

Finns Beach Club – Canggu

Finns Beach Club levere en helt unik oplevelse, som ingen andre på Bali kan. Finns Beach Club er primært lavet i miljørigtigt bambus, hvilke giver den helt rette Bali stemning. Finns Beach Club har 4 pools, 9 barer, 5 restauranter, sushi bar, VIP-områder, og dagligt DJ’s der spiller live dagen lang. Finns Beach Club er beliggende 10 minutter fra Seminyak, og er ligger lige bagved det populære surfer spot Berawa. Finns Beach Club har alt, hvad du skal bruge til en god dag i solen.

Beliggende: Jl. Pantai Berawa, Canggu, Kec. Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesien

Åbningstider: Mandag – Søndag: 09:00 – 11:00

KU DE TA – Seminyak

KU DE TA er en af Balis Orginale Beach Club’s, og er kendt for at være simpel og elegant, og havde tilpas med party Vibes. KU DE TA ligger med direkte adgang til stranden, og har restauranter, barer og alt andet der hører med til en Beach Club. KU DE TA er ikke kun fest og farver, de har nemlig også en af de hotteste restauranter på Bali. Deres gourmet restaurant hedder Mejekawi og de er kendt for at tage maden til et helt nyt niveau.

Beliggende: Jl. Kayu Aya No.9, Seminyak, Kuta, Kabupaten Badung, Bali, Indonesien

Åbningstider: Mandag – Søndag: 08:00 – 02:00


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *