3 gode råd til bilferien gennem Tyskland

3 gode råd til bilferien gennem Tyskland

Danskerne har for alvor kastet sig over bilferier, som en af de foretrukne rejseformer.
En netop udkommet undersøgelse viser, at hele 63 procent af alle bilejere tog på ferie i bilen i løbet af sommeren. Dette er en stigning på 38 procent, hvis man kigger på tallene for året før.

Den kendte tyske Autobahn, har dannet rammerne for mange danskeres vej ned igennem Europa, hvilket resulterer i massive kødannelser, i perioderne omkring sommerferien. Det er netop Tyskland, og lidt længere sydpå Italien, der er danskernes favorit destination når bilferien skal planlægges.

Nye teknologier gør det sjovere for de unge i bilen

Den kan være hårdt at sidde i en bil, i mange timer på vej ned gennem Europa, for de unge medlemmer af familien. Men nye teknologier har gjort det nemmere for de unge, at kaperer de mange timer, der potentielt bliver brugt i køen på vej sydpå.

De fleste store mobilselskaber, har gjort det muligt at gå på det mobile internet i udlandet, til de samme priser som i Danmark. På den måde kan de unge mennesker, der kan have en trang til at komme online, få den udløst, ved i dag at have muligheden for spille på deres gamerbærbare computere, eller se film på deres tablets eller smartphone.

Når bilferien planlægges, kan der knyttes nogle gode råd med på vejen, der kan være med til at gøre turen sjovere for alle i bilen. Her kommer 3 råd til bilferien ned igennem Europa.

 

1.         Få tanket godt op! Både benzin og mad

Det er vigtigt, at få godt tanket op inden afrejse, da det kan være hård at sidde og være sulten i bilen allerede fra start. Det kan derfor anbefales, at få et godt hjemmelavet måltid mad eller noget kvalitets take- away inden bilen kører mod motorvejen.

Det kan ligeledes anbefales, at have snacks med i bilen, for på den måde at holde blodsukkeret oppe under køreturen. For lavt blodsukker kan gøre familien træt og irritabel, hvilket ikke er en sjov kombination på en bilferie.

 

2.         Hold mange pauser

Det er vigtigt at holde mange pauser i løbet af de lange køreture, for at opretholde det gode humør, samt en energi til at køre videre. Det kan være hård, at sidde i en lille bil over længere perioder, siddende i den samme stilling med bøjede ben, og ikke meget plads til at rykke sig rundt på.

Hold derfor rigeligt med ”tissepauser”, hvor der er mulighed for at strække benene og få noget frisk luft. Der findes utallige rastepladser og lignende, hvor det er muligt at holde ind, og gøre sig en ”pit-stop” inden turen går videre.

 

3.         Skru ned for sukkerindtaget i bilen

Mange hiver en masse gode snacks fyldt med sukker frem i bilen, allerede på starten af turen. Sukker gør mennesker aktive, da blodsukkeret eksploderer, i stedet for at blive holdt på et stabilt niveau.

Det er specielt en god ide at holde sig fra slik og søde sager, hvis man har børnene med i bilen. Det kan være svært at sidde stille som barn, og det gør det ikke nemmere, hvis blodsukkeret kommer helt op i det røde felt, efter et massivt indtag af sukker.

Det kan derfor anbefales, at tage nogle sunde snack med på turen, der bidrager til et stabilt blodsukker, samt en naturlig og sund mæthedsfornemmelse.

Find inspiration til de sunde snacks og drikkevarer her

 

4.         Hold mange pauser

Det er vigtigt at holde mange pauser i løbet af de lange køreture, for at opretholde det gode humør, samt en energi til at køre videre. Det kan være hård at sidde i en lille bil over længere perioder, siddende i den samme stilling med bøjede ben, og ikke meget plads til at rykke sig rundt på.

Hold derfor rigeligt med ”tissepauser”, hvor man har mulighed for at strække benene, og få noget frisk luft. Der findes utallige rastepladser eller lignende, hvor det er muligt at holde ind og gøre sig en ”pit-stop” inden turen går videre.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *