Tenerife – flere tusinde danskere flygter til denne perle af en Ø!

Tenerife er meget populært i vintermånederne

Tenerife er en perle midt i Atlanterhavet, hvor flere tusinde danskere rejser til hver eneste år. Øen er kendetegnet dens store vulkan midt i landskabet, der hedder pico del teide, der er den tredje største vulkan i hele verden, hvilket har gjort den til en stor turistbegivenhed. Tenerife er den største af de kanariske øer, med dens areal på 2056 kvadratmeter, øen er af vulkansk oprindelse, og ligger ude foran Afrikas kyst. De kanariske øer er kendt for dens subtropiske klima, hvilket resultere i vejret tenerife er næsten den samme året rundt. Hvilket gør Tenerife til et yderst interessant, ferie destination i vintermånederne, hvor danskerne flygter syd på for, at slippe for den kolde danske vinter.  Befolkningen er spansk, og derfor er deres hovedsprog spansk, men største del af befolkningen kan, også snakke engelsk på et acceptabelt niveau.

Opdelt i nord og syd

Tenerife er opdelt i nord og sydsiden, de fleste turister der tager på ferie for, at få sol foretrækker sydsiden da den som regel er lidt varmere end nordsiden.  Nordsiden er mere frodig, da der er mere regn der desuden har nordsiden også en del mere ø stemning end sydsiden.

Dem mest populære by på nordsiden af Puerto de la Cruz, og på sydsiden er det byer som Las De Americans og Los Cristianos.

Seværdigheder og attraktioner

Pico del Teide – Verdens tredje største vulkan

Den mest eftertragtet seværdighed på øen er helt klart den verdensberømte vulkan Pico del Teide, der er mulighed for, at komme på en guidet tur i bus til vulkanen, eller du kan leje din egen bil, og udforske det populære vulkan landskab. Hvis du er heldig kan du opleve, at der er sne på toppen af vulkanen.

Loro Park –  Et sikkert hit for hele familien

I Puerto de la Cruz finder man Loro Park, som har en bred vifte af forskellige dyr, så som delfiner, papegøjer, aber og mange andre interessante dyr. Deres hovedattraktion er deres spækhugger show. Denne udflugt passer til hele familien, og er et sikkert hit til turen til Tenerife.

Siam Park- Stort badeland opført i Thailands og Camodjansk byggestil

Hvis i vil besøge et badeland, så er Siam Park en god mulighed, badeland har en masse spændende faciliteter, så der er noget for en hver smag. Badelandet er opført i ægte Thailnads og Cambodjansk byggestil. Hvis man har lyst til, at overnatte i badelandet, har Siam Park nogle hytter man kan leje.

Er du mere til historiske seværdigheder, kan du tage på en guidet udflugt til Pyramiderne i Gulmar, disse pyramider minder meget om dem man finder i Egypten, dog er disse i meget mindre format.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *