Det skal du pakke i kufferten: find de rette sommerkjoler

Det skal du pakke i kufferten: find de rette sommerkjoler

Flybilletterne er bestilt, passet fornyet og hotellet booket – nu mangler du bare at pakke kufferten. Det kan dog hurtigt vise sig at være en større udfordring end først antaget, for hvilket tøj skal du pakke? Det er sjældent, man ikke kan pakke nok tøj, for kufferten ender altid med at blive overfyldt, og halvdelen af det tøj man har pakket, forlader aldrig kuffertens indre. Helt essentielt er, at man får pakket de rette sommerkjoler til sydens varme vejr – de er et absolut must på ferien. Vi guider dig til de vigtigste kjoler, og hvad du skal være på udkig efter, når du skal pakke kufferten.

Om du skal på storbyferie eller strandferie, er det en god tommelfingerregel ikke at pakke din kuffert til randen hjemmefra. Hvis du ligesom de fleste andre kvinder, er født med et solidt shopping-gen, skal der jo være plads til at kunne tage nyt tøj og andre spændende sager, fra din ferie, med hjem igen. Men selvom du med garanti skal shoppe på din ferie, er det altafgørende at have de helt rette kjoler og andre pakkenelliker med hjemmefra. Det kan derfor godt betale sig, at anskaffe sig et par enkle, anvendelige kjoler til din ferie, så du er forberedt på enhver situation. Du kan udforske en verden af forskellige kjoler der er ideelle til ferien hos Bon’A Parte.

 

Hvilke kjoler skal jeg vælge?

Lange kjoler, korte kjoler, langærmede kjoler, stropløse kjoler: der findes et hav af forskellige kjoler, og hvad skal du vælge? Først og fremmest skal du være på udkig efter kjoler der passer til din personlige stil og smag, som du vil føle dig godt tilpas i. Derefter skal du overveje hvilke kjoler der passer til den type ferie du skal på. Hvis du skal på strandferie, vil kjoler i et let materiale der sidder løst på din krop være ideelle. Hvis du skal på storbyferie bliver det lidt mere tricky, for her skal du være opmærksom på, at du med al sandsynlighed vil bevæge dig ud og ind af rum med og uden air condition mange gange. Her kan det altså være en god idé med kjoler, der både er rare at have på udenfor i varmen, for eksempel med bare skuldre, men hvor en cardigan eller en kimono hurtigt kan slås om kroppen når temperaturerne falder.

 

Hvad siger moden?

Derudover dikterer moden og forskellige trends hvad du skal være udkig efter, hvis du vil signalere at du har fuldstændigt styr på det med kjoler og hvad der er hot lige nu.
Kjoler skal være feminine med flagrende flæser, hvilket er ideelt til ferien, da det giver luft og bevægelsesfrihed i tøjet. I de senere aftentimer når lokale restauranter og barer skal besøges kan du hoppe i en denim kjole, der også trender utrolig meget lige nu og resten af året ud. Hvis du ikke er bange for farver, kan en flagrende kjole i pink også gøre arbejdet – og endnu bedre, hvis du mikser denim og pink for et frisk og feminint look.

 

Tips og tricks

Drop kjolerne der skal stryges. Du er på ferie, og det sidste du gider bruge din tid på er at stryge. Desuden er det ikke sikkert at dit hotel har et strygebræt eller et strygejern du kan låne. Dette afhænger selvfølgelig meget af din rejsedestination.

Lag på lag er med garanti det mest praktiske, når du skal på ferie. Lad den varme uldsweater blive hjemme, men tag i stedet flere tynde langærmede bluser med, så du kan tage et lag tøj mere på, når det bliver for koldt.

Tag vaskemiddel med i en rejsestørrelse, så du har mulighed for at skylle et par enkle stykker tøj op i hånden på hotellet, hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan jo komme til at spilde kold sangria ned ad din yndlingskjole.

Sidst men ikke mindst er det en god idé at lave en plan for hvilket tøj, du skal have med på ferien, inden du begynder at pakke. På denne måde, får du hurtigt pakket de rigtige ting, og heller ikke for mange ting. Vær kritisk og husk at pak tøj der passer til din ferie.

Held og lykke med kuffertpakningen!


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *