3 gode grunde til hvorfor du skal på miniferie til Tyskland

miniferie tyskland

3 gode grunde til hvorfor du skal på miniferie til Tyskland

Står dig og din partner og trænger til, at få ladet batterierne op igen, så kan en miniferie til Tyskland være en god mulighed.

Tyskland ligger klods op af Danmark, og dermed er det ideelt til en miniferie udenfor Danmark, uden du skal flyve, sejle eller køre tusindvis af kilometer.

Det er meget nemt at komme ind i Tyskland, du skal blot krydse en af grænserne, og ved grænsen skal du hverken vise pas eller andre dokumenter, for at krydse grænsen til Tyskland.

Derudover har Tyskland meget historie fra 2. verdenskrig, som landet stadig bære præg af, og hvis du er til ferie og historie kombineret, så er Tyskland den perfekte kombination til en miniferie.

I nedenstående afsnit vil vi komme nærmere ind på 3 gode grunde til, hvorfor du skal vælge Tyskland til din miniferie.

Det er nemt at komme til i bil

Det er meget nemt at komme til Tyskland, da vi som tidligere har været inde på, blot skal krydse grænsen og så er du i Tyskland.

Dog er Tyskland et stort land, og hvis du skal helt ned syd på i Tyskland, så kan der være mange kilometer i bil, specielt hvis du også kommer helt oppe fra Nordjylland, hvor der er ca. 4 timer bare til den tyske grænse.

Men bor du ikke i Nordjylland, og skal du ikke helt ned til Sydtyskland, så kan en køretur til Tyskland være en kort og behagelig køretur på nogle få timer.

Tyskland mange gode oplevelser og seværdigheder

I Tyskland findes der noget for enhver smag, uanset om du kommer for at nyde din partners selskab eller om du vil udforske byen.

De større byer i Tyskland er fyldt med gamle seværdigheder fra 2. verdenskrig der bare venter på at blive udforsket, og er du interesseret i historie, så er Tyskland et fremragende land.

Der findes også mange lækre hoteller der tilbyder wellnessophold til meget lukrative priser, hvor du både får massage, adgang til spaområde, 3-retters menu med vin, mm.

Så der findes mange gode oplevelser i Tyskland, uanset om du kommer for at slappe af eller for at se noget på din miniferie.

Du kan læse meget mere om spaophold her: https://spaopholdsguide.dk/tyskland/

Du får meget for pengene i Tyskland

Tyskland er et af de billigere rejsedestinationer i Europa, og du får meget for pengene ved, at vælge Tyskland til din miniferie, og specielt hvis vi sammenligner med priserne i Danmark.

Hotellerne i Tyskland er generelt også forholdsvis billigere, uanset om du vil bo på et vandrehjem eller 5-stjernet hotel.

Hvis du hellere vil ud at spise i byen, så priserne på mad også en del billigere end i Danmark, og det samme gælder, hvis du vil ud og have nogle drinks i nattelivet.


«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *